Sunday, January 25, 2015

Lirik lagu "Tek Mu Tek Ku" oleh Nella Kharisma Terbaru 2015

Lirik lagu "Tek Mu Tek Ku" oleh Nella Kharisma berikut ini :
http://fernandagodoi.blogspot.com/2015/01/lirik-lagu-tek-mu-tek-ku-oleh-nella.html
bungah susah dilakoni wong loro
pancen kowe konco ragaku
opo-opo tak ceritakne awakmu
senajan kuwi dadi wantiku

mrono-mrene wong loro gandengane
koyok amplop karo perangkone
ora ilang senajan sak wulan ra mangan
sing penting eling marang pangeran

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak trisnani nganti tekan pati

mrono-mrene wong loro gandengane
koyok amplop karo perangkone
ora ilang senajan sak wulan ra mangan
sing penting eling marang pangeran

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae
tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak tresnani nganti tekan pati

tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone
tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae

nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali
mergo sing siji iki kuwi gandolane ati
tak tresnani nganti tekan pati

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik lagu "Tek Mu Tek Ku" oleh Nella Kharisma Terbaru 2015

0 comments:

Post a Comment