Wednesday, February 4, 2015

Lirik lagu "Oplosan 2" oleh Brodin Yang Sangat Populer

Lirik lagu "Oplosan 2" oleh Brodin berikut ini :


Diklumpukne kancane, dibukak oplosane
Diombe rame rame, jarene enak rasane
Gelase amung siji, diputer gonta ganti
Konco konco ngenteni, tibo wayahe dijoki

Jarene kroso mumet, ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani, wong mendem
Mlakune sempoyongan, ora ngerti yen joblangan
Tibo mak blug, dadi gotongan

Awak wis lemes, duite ludes
Urip rasane, tansah ngenes
Mbok dipikir pikir, yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane

Tobat tobat, dudu’ soto babat
Kapok kapok, jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki, mendeme dimareni
Mugi gusti, enggal ngijabahi

Diklumpukne kancane, dibukak oplosane
Diombe rame rame, jarene enak rasane
Gelase amung siji, diputer gonta ganti
Konco konco ngenteni, tibo wayahe dijoki

Jarene kroso mumet, ning awak kroso anget
Opo iku sing diarani, wong mendem
Mlakune sempoyongan, ora ngerti yen joblangan
Tibo mak blug, dadi gotongan

Awak wis lemes, duite ludes
Urip rasane, tansah ngenes
Mbok dipikir pikir, yen ra ono untunge
Cukup ditutup oplosane

Tobat tobat, dudu’ soto babat
Kapok kapok, jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki, mendeme dimareni
Mugi gusti, enggal ngijabahi

Tobat tobat, dudu’ soto babat
Kapok kapok, jo mung kapok lombok
Wiwit dino iki, mendeme dimareni
Mugi gusti, enggal ngijabahi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik lagu "Oplosan 2" oleh Brodin Yang Sangat Populer

0 comments:

Post a Comment